Minuten
0
SMS-jes
0
Internet
0 MB
Max. toestelprijs
Gratis
Max. prijs per maand
Geen voorkeur

Min. Minuten per maand:

Geen voorkeur

Min. SMS-jes per maand:

Geen voorkeur

Min. Internet per maand:

Max. toestelprijs:

Max. prijs per maand:


Ben
Hi
Hollandsnieuwe
KPN
MTV Mobile
Sizz
T-Mobile
Tele2
Vodafone

1 Jaar
2 Jaar

Topaanbiedingen

# Toestel
prijs
Provider Min/SMS Internet Gem. per maand     Totale kosten
Loading...

Ben jij op zoek naar een goede mobiele telefoon met een uitstekende camera die ook nog eens een beetje betaalbaar is, dan is de Nokia Lumia 720 voor jou misschien wel de ideale keuze. De smartphone valt qua prijs in het middensegment, maar heeft enkele zeer onderscheidende specificaties en dus qua prijs/kwaliteit een uitstekende keuze.

Wil je weten waar je de Nokia Lumia 720 voor de laagste prijs kunt kopen? Dan kun je bovenstaande vergelijker gebruiken. Standaard worden de 5 populairste abonnementen met de smartphone getoond, maar door de filters te gebruiken kun je ook op zoek gaan naar een abonnement dat het beste bij jouw wensen aansluit.

Is dat bijvoorbeeld een abonnement bij een bepaalde provider, of wil je maximaal 1 jaar aan het abonnement vastzitten, dan kan de tool die abonnementen voor je eruit filteren. Op die manier zie je op een objectieve manier welke combinatie tussen een GSM abonnement en de Nokia Lumia 720 het minste kost en waar je het toestel dus het beste kunt kopen.

2 reacties op “Kopen

  1. Ook ik kijk reikhalzend uit naar het moment dat ik een gele Lumia 720 kan kopen. Vooralsnog is geel niet een kleur die standaard verkrijgbaar lijkt te zijn. Echt bizar vind ik de adviesprijs van € 249 in vergelijking met de echte verkoopprijzen bij diverse winkels. Die prijzen liggen namelijk tussen € 332 en € 385.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>